Феноменот ,,Васко Жабата” од бугарската песна ,,Комбајн вршачка” се уште е актуелен и во Бугарија но и на Балканот.

Песната која стана регионален хит доби и видео спот во кој се инкорпорирани бугарскиот комунистички диктатор Тодор Живков, американските претседатели Бајден и Трамп, Владимир Путин, Елон Маск, кралот Чарлс и покојната кралица Елизабета втора ….