Ниту јадел ниту пиел: Сопругата на Стојанче Ангелов загрижена за директорот (ФОТО)

Сопругата на Стојанче Ангелов директорот на владиниот Центар за управување со кризи открива дека нејзиниот сопруг со денови ниту јадел ниту пиел. Таа во јавен коментар на Фејсбук го брани сопругот од нападите дека на терен во гаснење пожар не се оди со обилна облека и открива дека со денови немал време за храна и … Continue reading Ниту јадел ниту пиел: Сопругата на Стојанче Ангелов загрижена за директорот (ФОТО)