Сопругата на Стојанче Ангелов директорот на владиниот Центар за управување со кризи открива дека нејзиниот сопруг со денови ниту јадел ниту пиел.

Таа во јавен коментар на Фејсбук го брани сопругот од нападите дека на терен во гаснење пожар не се оди со обилна облека и открива дека со денови немал време за храна и вода поради тоа што таа е загрижена за својот сопруг кој имал и здравствени проблеми.

Сопругата вели дека Англеков има душа и дека ќе им прости на сите што го напаѓаат.

Ниту јадел ниту пиел: Сопругата на Стојанче Ангелов загрижена за директорот (ФОТО)

ФОТО ФБ профил на Стојанче Ангелов