Кои се живите книги на претстојниот настан Жива библиотека во Скопје

Пишува: Катерина Златановска Попова На 23 јуни во организација на Асоцијацијата на советници за развој на кариера АСК Скопје под покровителство на Вишеградскиот фонд, Скопје ќе биде домаќин на настан кој е познат како „Жива библиотека“. Expres.mk веќе пишуваше за идејата, а сега ви ги претсатвуваме темите и сите 10 „живи книги“ со кои ќе … Continue reading Кои се живите книги на претстојниот настан Жива библиотека во Скопје