Зошто ЕВН не пријавува дека ГТЦ илегално заработува од продажба на струја?

Во МВР и во Јавното обвинителство нема пријава од страна на ЕВН за нерегуларностите со струјата од менаџментот во Градскиот трговски центар во Скопје. Иако знаела што се случува во јавното претпријатие австриската компанија досега немала ниту јавна реакција за тоа што менаџментот на ГТЦ немал лиценца за снабдување и трговија а сепак наплаќала до … Продолжи со читање Зошто ЕВН не пријавува дека ГТЦ илегално заработува од продажба на струја?