Со банер на кој се наоѓаат и познати владини функционери инволвирани или осомничени за криминал како Драги Рашковски ВМРО-ДПМНЕ ги објави конкретните поводи за саботниот голем антивладин протест.

На листата има четириесетина причини за протестот и одговори на прашањето: зошто е ,,Премногу”, што е дел од реториката на ВМРО-ДПМНЕ во контекст на протестот.

Проверете дали е ова доволно за да биде премногу.