Златко Марин најави напуштање на општина Аеродром

„Мала“ грешка се поткрадна во презентацијата на платформата „Аеродром – прва општина со европско знаменце“ на која беше прикажан пригоден видео спот за идното урбано живеење.

За жал, наместо урбаното живеење (urban living), на видео спотот подготвен од општината пишува урбано напуштање (urban leaving).

Грешката не остана без пригодни коментари на социјалните мрежи.