Во емисијата ,,Дистрикт” на Цивил Прес Студио, Зоран Иванов разговара со Катерина Златановска Попова – тренер и обучувач за меки вештини и експерт за развој на кариера.

Златановска-Попива во интервјуто зборува за поинакви погледи, за поинакви можности, за нови животни работни шанси за младите и не само за нив, за нужноста од нестандардно, неконвенционално размислвање за својата сегашност, за својата иднина и за иднината на заедницата.


Целото интервју на Цивил Прес Студио