„Жива библиотека“ (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Низ галерија со фотографии, ви пренесуваме дел од атмосферата на настанот „Жива библиотека“ кој вчера се одржа во Скопје во организација на Асоцијацијата на советници за развој на кариера Скопје, а под покровителство на Вишеградскиот фонд. Впечатоците на посетителите, како и на „живите книги„ се дека ова е еден многу интересен и уникатен настан на … Continue reading „Жива библиотека“ (ФОТО ГАЛЕРИЈА)