Завршува времето на порази за Македонија, трибина на ВМРО-ДПМНЕ (ВО ЖИВО)

Завршува времето на порази за Македонија и доаѓа време на победи за татковината.

Ова е една од пораките на трибината ,,Ова е Македонија, за сите!”, Која се одржува попладнево во Штип.


Трибината на ВМРО-ДПМНЕ е на тема – Современи образовни политики нонсњ зборува и за други локални и други политики и проекти.

Видеото на линковите во продолжение

https://www.youtube.com/live/Vvc6x0bTmgQ?feature=share

https://fb.watch/ksNOrNyqJm/?mibextid=Nif5oz