Заробена држава: Шефицата на тетовската инспекцијата е комуниколог

Шефицата на тетовскиот сектор за инспекција Рамије Авзиу која требала да организира инспекциска проверка на градбата на изгорениот Ковид центарот и внатрешните инсталации инспекции е комуниколог. Авзиу е една од повеќето локални и државни функционери од ДУИ кои имаат морална или политичка одговорност за трагедијата во Тетово која досега не дала оставка од својата позиција. … Continue reading Заробена држава: Шефицата на тетовската инспекцијата е комуниколог