„После два саати и 17 минути во кафеана на слободен разговор, се случуваат грешки“, изјави денеска одговарајќи на новинарско прашање Зоран Заев во врска со последната објавена „аудио снимка во која вели дека ќе соберел „и шарени и шуто и рогато“ и дека потоа „мамата ќе им…“

„Времето покажа дека никогаш не сум имал непријатности, туку напротив имаме одлична соработка. Изработивме заедно многу за нашата земја, рече денеска Заев на конференцијата пред Собранието.


Заев вели дека и јавно се извини на Фејсбук со статус достапен до сите.