Заев во фотомонтажата на денот: Можеме! Да се пакуваме!

Твитерџија ја има фотомонтажата на денот, која по поразот на СДСМ на локалните избори се надоврзува на пораката од лидерот и премиер Зоран Заев по првиот круг дека ќе му биде тешко да владее на централно ниво ако ги загуби Скопје и другите поголеми општини во државата.