Денешниот ТВ дуел меѓу премиерот и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Канал 5 почна со признание на лидерот на СДСМ Зоран Заев дека тој лично , владата и институциите сносат голема одговорност за трагедијата во Тетово.

И покрај признанието на Заев дека е одговорен за трагедијата тој досега не дал оставка за својата одговорност.

Изјавата на Заев е на почеток на видеото.

https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/videos/258294922869826/