Заев посочува дека Груевски е меѓу заслужните за промената на името и уставот

Екс премиерот во својот денешен пост на Фејсбук во кој најави дека нема да се кандидира за претседател во неколку различни параграфи меѓу редови открива дека екс премиерот Груевски е меѓу тие кои што помогнале да се соберат 80 пратеници и да се смени уставот за промена на името во Северна. Во едниот параграф Заев … Continue reading Заев посочува дека Груевски е меѓу заслужните за промената на името и уставот