Заев објави дека нема да прави пуч во СДСМ

Во објава на Фејсбук, Заев вели дека никогаш нема ниту да помисли да го дели СДСМ, ниту да прави некаков си измислен пуч во СДСМ Поранешниот премиер Зоран Заев се огласи на Фејсбук со демант на „инсинуациите“ дека овторено политички ќе се ангажира и дека прави пуч во СДСМ. Тој ги демантира наводите дека ќе … Continue reading Заев објави дека нема да прави пуч во СДСМ