Заев ја поддржа со 3.000 евра борбата со анксиозноста и депресиите?!

Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“ на поранешниот премиер објави дека поддржала со 180.000 денари театарска претстава чија тема е борбата против анксиозноста и депресијата?!

Гестот на експремиерот не остана без реакции: