Заев да се одлучи која е година на економијата

Премиерот Заев да се одлучи која е според него година на економијата бараат корисници на социјалната мрежа Твитер.

Тие бараат Заев да даде конечен одговор кога е година на економијата, дали 2018 како што кажа на почетокот јануари или пак 2019 како што кажа пред неколку дена.

Своите “тролања”на премиерот ги поткрепуваат со наслови од провладините медиуми кои важат и за оваа и за идната година.

Check out @MartianFromMKD’s Tweet: https://twitter.com/MartianFromMKD/status/1065697942521155584?s=09