За Ковачевски, „Визер“ е нов авиопревозник во Македонија?!

Иако унгарската нискобуџетна авиокомпанија „Визер“ лета од и до Македонија со субвенции од државата повеќе од една деценија, поточно од 28 октомври 2012 година, премиерот Димитар Ковачевски ја опиша како „нов авиопревозник“?!