За Бериша, Заев е белградски аргат кој навредува Албанци

Поранешниот албански претседател Сали Бериша на фејсбук ја сподели снимката во која Зоран Заев вели дека албанските партии не вредат пет банки.

Еве како Албанците ги навредува „уште еден аргат на Белград“, коментира Бериша.

Тој претседателот на СДСМ го нарекува “аргат” на Белград и на српскиот претседател Александар Вучиќ.