ЗА 1 минута украл е-тротинет, снимен од видео надзор (ВИДЕО)

Другари, денес околу 11:00 часот, сред бел ден во Дебар Маало овој лопов украде електричен тротинет. Доколку било кој од вас има информација би ви бил благодарен ако ја споделите.

Оваа порака со апел за помош денеска објавува сопственикот кој теотинетор го оставил само 90 секунди.