Професорот Никола Пановски чии досегашни анализи за борбата против Ковид-19 се покажаа како аргументирани и на место не може да ги прифати како сериозни дел од мерките на вачдата.

“Со документ за прележаност која се случила не порано од 9 месеци, Швајцарија го промени на 12 месеци, можете да патувате во ЕУ без вакцинација, кај нас во кафиќ на тераса не смееш да влезеш ако минале 45 дена!!! Носењето маска на планина и на нива не била толку глупава мерка, секогаш може поглупаво!!!”, пишува Пановски.

Коментарот со најмногу лајкови од професионалец неделава на овој линк

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3011376192463057&id=100007721167027