На Твитер се појави длабоко вознемирувачко видео на кое се гледа како возач на автомобил не запира пред две деца кои нинуваат на пешачки премин.

Според упатени се работи за инцидент кој е снимен од безбедносни камери кај Нов пазар во Штип.


Не е позната точната дата на инцидентот кој можел да заврши до смрт на дете ниту пак се знае дали МВР го нашла сторителот на обид за убиство од небрежност според Кривичниот законик.