До утрово цели 20 часа ниту еден коментар со поддршка на твитот на претседателот Пендаровски во кој објаснува дека со Макрон разговара за модифицираниот предлог за спорот со Бугарија како предуслов за почеток на преговори со ЕУ.

Меѓу коментарите има и такви кои што не се за малолетници и поширока јавност.


Претседателот предходно рече дека неговиот кабинет систематски ги следи сите коментари од граѓаните на социјалните мрежи и дека неговото семејство се вознемирува од нив.

Меѓу коментарите на овој статус има многу кои што длабоко ќе го вознемират неговото семејство но тој не го брише твитот.

Сите коментари во твитот

Пендаровски го немаше на фотографијата од самитот на НАТО објавена од министерот Османи.

Несреќен дипломатски гаф или скриена порака за тоа кој решава за македонската судбина

Што и фали на сликата на Османи со Макрон и Шолц (ФОТО)