Возачот кој вчера бегал од полицијата кај Качанички пат е син на висок функционер во МВР

Возачот на возило со флешери кој вчера се спасил од апсење откако се обидел да и избега на полицијата на Качанички пат кој води кон границата со Косово, е син на висок функционер на МВР. Полициски извори тврдат дека откако полициска патрола се обидела да го запре тој не запрел по предупредувањето од полициската патрола … Continue reading Возачот кој вчера бегал од полицијата кај Качанички пат е син на висок функционер во МВР