Македонските граѓани чекаат датум за преговори со ЕУ а македонските власти 3 децении не можат да обезбедат елементарни услови за живот.

Видеото не е од врвот на Солунска Глава или друг планински или рурален терен туку од Штип, еден од најголемите и најурбанизирани градови во земјава.