На премиерскиот ѕид во Владата, ставен е портрет и на , сега веќе поранешниот премиер Зоран Заев, објави ТВ21.

На ѕидот се и фотографиите на експремиерите Оливер Спасовски, Емил Димитриев, Никола Груевски…