Во сообраќајна несреќа синоќа загина тинејџер на скутер

Трагична несреча се случи соноќа на улицата „Козле“ во истоимената скопска населба, во која загина тинејџер.

Неофицијално, во сообраќајната несреќа учествувале мотоциклистот и два автомобила. Според сѐ уште непотврдени информации, жртвата е тинејџер, момче на возраст од 15-16 години.