Во градот на конзулите вечерва се случува трибина за македонската надворешна политика на ВМРО-ДПМНЕ.

На трибината се разговара за актуелните меѓународни предизвици со кои се соочува Македонија но и за можностите кои ги има земјата во однос на соработката со странски држави, организации и институции.


Трибината во живо на овој линк

https://www.youtube.com/live/Rj04bqCRT2E?feature=share