ВМРО-ДПМНЕ во Штип го претставува кандидатот за градоначалник Иван Јорданов и луѓето од советничката листа.

На настанот говори и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.


Во живо на линкот

https://www.facebook.com/vmromakedonija/videos/829995477878269/