Денеска во Струмица се одржува трибина на ВМРО-ДПМНЕ на тема: Политики за рестартирање на распаднатиот здравствен систем.

Трибината се одржува во седиштето на Заевизмот односно во Струмица.


Во живо на овој ЛИНК

https://fb.watch/kHiLr2CcqA/?mibextid=Nif5oz