Власт, вакцини со изминат рок и пушење во здравствена институција

Додека јавноста е шокирана од реакцијата на здравствените власти за вакцините кои според декларациите биле со изминат рок на социјалните мрежи се појави шокантна фотографија на која се гледа како во објект на јавна здравствена институција се пуши во присуство на градоначалник на скопска општина.

“Директорот на Здравствен дом Скопје на чело на маса заедно со Градоначалникот на Гази Баба на прослава од работа на која се пие и пуши, додека деца се вакцинираат со вакцини со сомнителен рок.


Од софра, декларација не се проверува”, пишува авторот на твитот во која се објавува фотографијата!

https://twitter.com/Inspiracija9/status/1082941993213460480?s=19