Владата нема замена за Рашковски кој пред 1,5 месец поднел оставка

Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, поднел оставка уште пред месец и пол дена, но додека не биде пронајдена негова замена, оставката не се прифача, обзнани денеска премиерот Зоран Заев. „Рашковски поднесе оставка пред месец и половина и ќе ја извршува функцијата додека не дојде нов генерален секретар. Ќе има нов генерален секретар, но немаме … Продолжи со читање Владата нема замена за Рашковски кој пред 1,5 месец поднел оставка