Владата лани имала 116 хонорарци, двојно повеќе од годинава, откри Тортевски

Адвокатот и висок функционер на партијата Твоја, Александар Тортевски, во преписка на Твитер откри дека на списокот на хонорарци на Владата во 2020 година имало 116 имиња, двојно повеќе од ангажираните преку авторски договори годинава.