Европскиот ракометен шампион Вардар со емотивно видео се збогува од играчите што го напуштаат тимот.

Од македонскиот ракометен првак заминуваат играчите Дејан Милосавлев, Рожерио Мораеш, Глеб Калараш, Игор Карачиќ, Димитри Кисељев Јања Војводиќ и тренерот Роберто Парондо.

https://www.facebook.com/rkvardar/videos/446981169422170/