Профил на Твитер познат како “ловецот” што на социјалната мрежа Тик-Ток ги открива луѓето што возат пребрзо и луѓето што пукаат од секакви оружја денеска испровоциран од протестите за Монструм одговара со едно видео во кое се сублимирани голем дел од неговите откриени случаи на прекршување на законот.

Најголем дел од случаите за кои е потврдено дека се во Македонија нема разврска ниту сторителите се санкционирани.