Видео на денот: Како Барди го „нокаутира“ бугарскиот голман Михајлов

За македонскиот капитен во отсуство на Стефан Ристовски, Енис Барди, велат дека има топ во ногата, а тоа буквално на своја глава го почувствува бугарскиот голман и капитен Николај Михајлов на натпреварот од фудбалската Лига на нациите во Разград.