(ВИДЕО) Каква е атмосферата во СДСМ (ТВИТ НА ИЗБОРИТЕ)

Јавувањето на новинарот на ТВ 24 Сеад Ризвановиќ од седиштето на СДСМ го добива епитетот епитетот Твит на изборите.

Прашањето на уредникот Младен Чадиковски од студиото е каква е атмосферата во СДСМ по поразот на локалните избори а одговорот најверојатно ќе стане антологиски: Атмосферата (на Бихаќка) е никаква, таа не постои.