Ве молиме намалете: Апел од Арачиново до Владата

Арачиновецот Шефик Дураку апелира Владата да намали со бројот на скандали на дневна основа.

“Апел до Владата: Ве молиме немојте по 3 и 4 скандали дневно, бидејќи не можеме да ве следиме..

P.S.. а сите се ,,од бисер до бисер”
#patentirano”, пишува Дураку кој е активист на Алијансата за Албанците.

Дураку предлага како “излез од состојбата”, опозицијата да воведе 24 часовна LIVE Press конференција за да може јавноста да се информира за сите скандали на владата.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4036733786434389&id=100002934228134&sfnsn=mo” rel=”noopener” target=”_blank”>https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4036733786434389&id=100002934228134&sfnsn=mo