Ваздухов ти е ко владава…, прљав, загаден, матен, канцероген и под итно мора да се преземат мерки да се смени дур сите не не угуши!!!

Фејсбук статус на адвокатот Драги Стари Пешевски во кој се бараат итни мерки пред владата да ги угуши граѓаните.