Фудбалерите на Вардар го одбележаа роденденот на македонскиот великан Гоце Делчев во Анталија, каде што се подготвуваат за продолжението од Првата македонска лига.

„Вардар во срцето, Македонија во душата“, порачаа играчите на најтрофејниот македонски фудбалски колектив во видеото на линкот:

https://www.facebook.com/watch/?v=266530359673637