Група граѓани во селото Горно Јаболчиште го општина Чашка го набркале кандидатот за градоначалник од СДСМ.

Кандидатот Горан Стојановски дошол во селото да ја промовира својата програма но бил избркан со свирежи и извици ууааа и оди си.

Според извештаите граѓаните се незадоволни од остварените ветувања на локалната власт на СДСМ.

Видеото го објавува порталот ин7.тв (вклучете го аудиото во видеото за да ги слушнете реакциите на граѓаните)

https://www.facebook.com/2083579141749680/posts/4324466617660910/