“На 30 септември во 18 часот пред Собранието на Република Македонија ве канам на општонародната прослава по повод годишнината од пропаднатиот референдум за бришење на македонскиот народ и држава!”

Ова го пишува активистот и член на Македонскиот Национален Совет Роберт Милески.


Досега над 1400 луѓе го потврдиле своето присуство на прославата.

https://www.facebook.com/events/2456638247914119/?ti=as