Утре уште едно прскање против комарци во Скопје

Петтата фаза од авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје се закажана за утре, 16 септември, во раните утрински часови.

Од Градот апелираа пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.