Упад во јавување во живо на новинар на Алфа ТВ од протестите пред владата што ја покажува емоцијата кај народот од планот на владата да ги прифати бугарските барања.

Новинарот е Матеја Петровски пред кого Зоран Заев го обвини Боки 13 дека е педер и кому постојано му се случуваат неочекувани ситуации.

Поканата до Македонците со ,,јајца”