Твитерџика до Османи: А да го урнеме и последното табу дека вие мора да сте дел од секоја влада?

Репликата на денот ја има „Твитерот на Ана Франк @box_kiki“, а се однесува на изјавата на вицепремиерот за европски интеграции Бујар Османи дека ќе го урнеле и последното табу за премиер Албанец.