Твит на денот: Заев и Рада ќе ја зголемеа платата и на 60.000 денари, ама нејќеа да експериментираат на нас

Објаснувањето на министерката за одбрана Радмила Шекеринска дека досега не набавиле вакцини за народот да не негодува дека врз него ќе се тестираат ѝ послужи на „Нина Мелато“ за објавата на денот на Твитер.