Твит на денот (за Проф. Шкариќ)

Кога спортист ќе објави дека се повлекува,па за 1-2 години ќе го убедат дека ѕвезда од таков калибар пак треба да се активира, по правило завршува неславно, бришејќи се што постигнал претходно.
(Важи и за проф.Светомир Шкариќ)

Нервозната (На Твитер)