Твит на денот: Спасовски го бара Мијалков – 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60, 75, 80, 90, 95, сто! Пу, барам!

„Соларник“ без конкуренција го има твитот на денот со пародијата на криенка во која министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски го бара избеганиот поранешен шеф на Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК), Сашо Мијалков.