Твит на денот: Што би им рекле Албанците на Македонците во идеален свет

Она што го мисли огромното мнозинство од македонскиот народ во врска со евроинтеграцијата за сметка на уцени, понижувања и на националниот идентитет, а како порака до „браќата Албанци“, го вообличи „Кени Роџерс“ во објавата на денот на Твитер.